zondag 3 april 2011

Hoodpins & stoelframe

De laatste update is alweer van een tijdej geleden en n de tussentijd is er wel het een en andere aan de auto gedaan. Zo zijn er hoodpins gemonteerd en is de motorkap lichter gemaakt.



Verder is ook het verstelbare stoelframe verdwenen. Die was na de crash niet helemaal betrouwbaar meer. Het nadeel was alleen dat de montagepunten in de auto niet helemaal overeenkomen met het stoelframe dus daar moest iets op gemaakt worden. Uiteindelijk heb ik een adapterplaat gemaakt en het frame iets aangepast zodat de stoel ver genoeg naar voren kan staan. Zo klopt de zitpositie beter voor mij.



Mocht het om een of andere manier nodig zijn dan kan de stoel nog 1 stand verder naar voren. Naar achteren word lastiger maar dat zal ook niet zo snel hoeven.

Inmiddels werkt ook de ABS weer naar behoren. Na het monteren van 2 andere voorpoten met ABS sensoren wilde het tegen mijn verwachting in nog niet werken. Na wat zoeken, meten en kijken bleek dat de kabelboom van de auto en de motor niet overeen kwamen. 1 van de draden die voor de ABS belangrijk zijn lag aan massa wat niet de bedoeling is. Dus die voeding gegeven en nu werkt het hele systeem weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten